Táncruha

Táncruha
TáncruhaTáncruha férfiaknakTáncruha

Táncruha

Táncruha kölcsönzés: Versenyekre vagy egy kellemes táncos estére csinos, elegáns, a táncstílushoz illő táncruha kölcsönözhető hölgyeknek és uraknak. A kcsh.hu-n kiválaszthatja az önhöz legközelebbi kölcsönző helyet, ahol többfééle báli és szalagavató ruha közt válogathat.

Táncruha jelentősége: a versenytánc különböző táncformák és táncstílusok összefoglaló csoportja. A versenytáncot már sportként tartják számon. Különböző versenytánc stílusok vannak melyek szerint táncruhát lehet kölcsönözni. Pl. egyes standard táncoknál a férfiak frakkot vagy inget mellénnyel, a nők pedig nagyestélyit illetve hosszú szoknyát viselnek. A latin-amerikai táncformákra jellemző, hogy kiemelt hangsúlyt kap a mozgásban a testrészek izolációja, melyet a táncruha még jobban kihangsúlyoz.

A megfelelő táncruha bérlésénél segítenek a szalonok a táncnak és a személy egyéniségének megfelelő ruhát kiválasztani.

További ajánlat alkalmi ruha kategóriában a kcsh.hu-n: alkalmi ruha,báli és szalagavató ruha a kcsh.hu-n.   

A táncruhákról közölt képek tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő fazon és modell kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint bérlési feltételekről bővebb információt a választott kölcsönzőhely weboldalán található.

 Kölcsönzőhelyek

Éva Szalon - Tatabánya

Éva Szalon - Tatabánya

Tatabánya (Komárom-Esztergom)
csekmene@t-online.hu , +36 20/245-56-91
http://evaszalon.uw.hu