Menyecske ruha

Menyecske ruha

Menyecske ruha kölcsönzés: a menyasszonyból éjfélkor feleség lesz, amit a ruhájukkal is szimbolizálnak. Nagyon szép menyecskeruhák nagy választékban és különböző fazonban bérelhetőek. A kcsh.hu-n kiválaszthatja az önhöz legközelebbi kölcsönző helyet, ahol többféle menyecske ruha közt válogathat.  

Menyecskeruha jelentősége: az új asszony és új ember öltözéke a menyecske ruha.  A szimbólum jelentése, hogy a hagyomány szerint a menyasszony éjfélkor leveszi a menyasszonyi ruháját, és menyecske ruhát ölt, ezzel szimbolizálja, hogy már nem menyasszony, hanem feleség, a vőlegény is új ruhát ölt fel ami harmonizál a menyecske ruhával. A hagyományok szerint a menyecskeruha piros vagy bordó színű, kis fehér köténykével, vagy esetleg magyaros motívumokkal. Ma már viszont elfogadott bármilyen színű menyecske ruha, kivéve a fehér.  

A menyecske ruha bérlés alkalmával az esküvői ruhaszalonok segítenek megtalálni a menyecske ruhát, amely legközelebb áll egyéniségéhez.  

További ajánlat esküvői ruha kategóriában: menyasszony ruha, vőlegény ruha, koszorúslány ruha, esküvői kiegészítő, esküvői cipő, alkalmi ruha a kcsh.hu-n.

Az menyecske ruhákról közölt képek tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő fazon és modell kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.

 Kölcsönzőhelyek

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Dunaújváros (Fejér)
nincs , +36 25 408 813
http://amandaeskuvoiruha.hu/