Mennyasszonyi ruha

Mennyaszonyi ruha
Mennyaszonyi ruhaMennyaszonyi ruhaMennyaszonyi ruha

Mennyasszonyi ruha

Menyasszonyi ruha kölcsönzés:  a nagy napra gyönyörű esküvői ruhák nagy választékban, sokféle fazonban és stílusban kölcsönözhetőek. A kcsh.hu-n kiválaszthatja az önhöz legközelebbi kölcsönző helyet, ahol többféle menyasszonyi ruha közt válogathat. A bérlés feltételei az adott szalonok honlapján nézheti meg.

Menyasszonyi ruha jelentősége: a nők életének legmeghatározóbb eseménye az esküvő. Ilyenkor mindenki még szebb, még gyönyörűbb, még különlegesebb szeretne lenni.  

Az a menyasszonyi ruhák bérlése alkalmával az esküvői ruhaszalonok segítenek megtalálni azt a menyasszonyi ruhát, ami legjobban kifejezi a menyasszony egyéniségét, stílusát.  

Az esküvői ruhák kölcsönzése során megtalálhatóak a legújabb modellek, a klasszikus menyasszonyi ruhák, a tüllösök, vagy „A” vonalú kevésbé habosított menyasszonyi ruhák.
Bérlése során mindenki megtalálja az egyéniségének megfelelő menyasszonyi ruhát, melyben királynőnek érezheti magát. Általában a vőlegény ruháját is a menyasszony választja ki, hogy harmonizáljon a menyasszonyi ruhával, illetve a koszorúslány ruhát is kiválaszthatja, vagy adhat irányvonalat a stílusára és színére vonatkozólag. Gondoljon arra is, hogy éjfélkor a menyasszonyi ruhát menyecske ruha váltja fel.Az est további résztvevői viszont válogathatnak az alkalmi ruhák közül, illetve az esküvői cipő és esküvői kiegészítők közt.

További ajánlat esküvői ruha kategóriában a kcsh.hu-n

A menyasszonyi ruhákról közölt képek tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő fazon és modell kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.


Kölcsönzőhelyek

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Dunaújváros (Fejér)
nincs , +36 25 408 813
http://amandaeskuvoiruha.hu/


Éva Szalon - Tatabánya

Éva Szalon - Tatabánya

Tatabánya (Komárom-Esztergom)
csekmene@t-online.hu , +36 20/245-56-91
http://evaszalon.uw.hu