Koszorúslány ruha

Koszorúslány ruhák
Koszorúslány ruhákKoszorúslány ruhákKoszorúslány ruhák

Koszorúslány ruha

Koszorúslány ruha kölcsönzés: az esküvők leglátványosabb résztvevői az ifjú pár után a koszorúslányok. Nagyon szép ruhák kölcsönözhetőek koszorúslányoknak és a kísérő gyerekeknek is. A kcsh.hu-n kiválaszthatja az önhöz legközelebbi kölcsönző helyet, ahol többféle koszorúslány ruha közt válogathat.

Koszorúslány ruha jelentősége: a koszorúslánynak fontos szerepe van a az esküvő szervezésében, és lebonyolításában. A koszorúslány ruha kiválasztását a menyasszony is végezi, de rábízhatja a koszorús lányra is. A koszorúslány ruha kiválasztásánál ugyan olyan fontos, mint a vőlegény ruhájánál, hogy harmonizáljon a menyasszony ruhájával. Nem fontos minden koszorúslánynak egyforma öltözékben lennie, de egységes legyen a megjelenésük, vagy fazonban, vagy a ruhaköltemény anyagában, vagy a színében. A koszorúslány ruhája ne legyen túl kihívó, hogy ne vonja el a figyelmet a menyasszonyról, de kellő eleganciát tükrözzön.

A koszorúslány ruha bérlése alkalmával az esküvői ruhaszalonok segítenek megtalálni azt a menyasszonyi ruhát, ami legjobban kifejezi a koszorúslány egyéniségét, stílusát.  

További ajánlat esküvői ruha kategóriában: menyasszony ruha, vőlegény ruha, menyecske ruha, esküvői kiegészítőesküvői cipőalkalmi ruha a kcsh.hu-n.

Az koszorúslány ruhákról közölt képek tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő fazon és modell kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.

 Kölcsönzőhelyek

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Dunaújváros (Fejér)
nincs , +36 25 408 813
http://amandaeskuvoiruha.hu/


Éva Szalon - Tatabánya

Éva Szalon - Tatabánya

Tatabánya (Komárom-Esztergom)
csekmene@t-online.hu , +36 20/245-56-91
http://evaszalon.uw.hu