Kézi gyalu

gyalu

Kézi gyalu

Kézi gyalu kölcsönzés, bérlés. Faanyagok, lécek, stafnik, gerendák felületi megmunkálására, sima felület kialakítására kézi gyalu bérlés.  

Kézi gyalu használata elengedhetetlen a faipari munkánk során. Méretre vágott, fűrészelt deszkák, lécek, faanyagok felületét  a szálkáktól kézi gyalu segítségével szabadítjuk meg.

A kézi gyalu alkalmazása még abban az esetben is hasznos, ha a faanyagunkból nem centiméterektől, hanem csak milliméterektől szeretnénk megszabadulni. Ezt a folyamatot abrichtolásnak nevezzük. De szögbe gyalulást, vagy falcolást is végezhetünk a gyalu géppel.

Kézi gyalu bérlése során a gépkölcsönzők segítenek kiválasztani az ön igényének és a munka fázisának leginkább megfelelő gyalu illetve marógépet.  A kcs.hu-n megtalálható az önhöz legközelebbi gépkölcsönző hely.

További ajánlataink gyalu és marógépek kategóriában: ács gyalu, vastagoló gyalu, felső maró,

Egyéb kölcsönzési és bérlési igényeit keresse a kcsh.hu-n kínálatainkban>>  

A közölt képek, és műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő típus kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint a bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.