Esküvői kiegészítő

Fejdísz
FejdíszEsküvői kiegészítőEsküvői kiegészítőEsküvői kiegészítő

Esküvői kiegészítő

Esküvői kiegészítő kölcsönzés: esküvőre mindenféle kiegészítők, hajkoronák, nyakékek, egyéb ékszerek, táskák, fátylak és többféle hasznos dolgok kölcsönözhetőek. A kcsh.hu-n kiválaszthatja az önhöz legközelebbi kölcsönző helyet, ahol többféle esküvői kiegészítő közt válogathat.

Esküvői kiegészítő jelentősége: a lényeg a részletekben van. Nem csak a menyasszonyi ruha fontos kelléke az esküvőnek, hanem ami alatt és felette van. A saját esküvőjén a menyasszony királylányként szeretné érezni magát. Ehhez fontos, hogy minden, még az esküvői kiegészítők is tökéletesek legyenek rajta. A tökéletes összhatás érdekében jól meg kell választani a kiegészítőket, hajviseletet, attól függően, hogy modern stílusú menyasszonyi ruhát, klasszikus vagy romantikus menyasszonyi ruhát választunk, menyasszonyi fátylat vagy kalapot viselünk.

Esküvői kiegészítő bérlésénél a szalonban segítenek a legjobb választásban, hogy a menyasszonyi ruha és a kiegészítő egy kompozíciót alkosson.

További ajánlat esküvői ruha kategóriában: menyasszony ruha, menyecske ruha, esküvői cipő, vőlegény ruha, koszorúslány ruha, alkalmi ruha a kcsh.hu-n.

Az esküvői kiegészítőkről közölt képek tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő fazon és modell kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.

 Kölcsönzőhelyek

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Dunaújváros (Fejér)
nincs , +36 25 408 813
http://amandaeskuvoiruha.hu/


Éva Szalon - Tatabánya

Éva Szalon - Tatabánya

Tatabánya (Komárom-Esztergom)
csekmene@t-online.hu , +36 20/245-56-91
http://evaszalon.uw.hu