Esküvői cipő

Menyasszonyi cipő
Menyasszonyi cipőVőlegény cipőMenyecske cipő

Esküvői cipő

Esküvői cipő kölcsönzése: Esküvőkre igényes menyasszonyi, menyecske, koszorúslány és vőlegény cipők nagy választékban kölcsönözhetőek.  A kcsh.hu-n kiválaszthatja az önhöz legközelebbi kölcsönző helyet, ahol többféle esküvői cipő közt válogathat. 

Esküvői cipő jelentősége: az esküvői cipőket kimondottan az alkalomhoz fejlesztették ki. Fontos egy esküvői cipő bérlésénél is, hogy a harmónia és a kényelem egyesüljön. A menyasszonyi cipők úgy vannak kiképezve, hogy a legmagasabb igényeknek is eleget tegyenek. Kényelmes legyen a viselete az esküvői cipőnek, hiszen huzamosabb ideig fogja viselni az esküvőn, és a menyasszonyi táncot is abban ropja majd.

Az esküvői cipő bérlés alkalmával az esküvői ruhaszalonok segítenek megtalálni a menyasszonyi cipőt, mely legjobban illik a menyasszonyi ruhájához.

További ajánlat esküvői ruha kategóriában: menyecske ruha, menyasszony ruha, vőlegény ruhakoszorúslány ruha, esküvői kiegészítőalkalmi ruha a kcsh.hu-n.

Az esküvői cipőről közölt képek tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő fazon és modell kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.Kölcsönzőhelyek

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Amanda Esküvői Ruhaszalon *

Dunaújváros (Fejér)
nincs , +36 25 408 813
http://amandaeskuvoiruha.hu/


Éva Szalon - Tatabánya

Éva Szalon - Tatabánya

Tatabánya (Komárom-Esztergom)
csekmene@t-online.hu , +36 20/245-56-91
http://evaszalon.uw.hu