Alkalmi ruha

Estélyi ruha
Estélyi ruhaEstélyi ruhaSzmokingElegáns öltöny

Alkalmi ruha

Alkalmi ruha kölcsönzése: különleges alkalmakra, elegáns helyekre estélyi ruhák hölgyeknek, és elegáns öltönyök, szmokingok urak számára különböző méretekben, színekben és típusokban. A kcsh.hu-n kiválaszthatja az önhöz legközelebbi kölcsönző helyet, ahol többféle alkalmi ruha közt válogathat.

Alkalmi ruha jelentősége: az alkalmi ruhát mindig az alkalomhoz megfelelően válasszuk ki. Annak ellenére, hogy esetleg ritkábban van szükség alkalmi ruhára, széles skálán mozog a viselése. Gondolok itt a partiktól kezdve a az esküvőn keresztül a nagyestélyiig. Vannak úgynevezett koktél ruhák partikra kisebb bulikra, illetve nem formális eseményekre. Formális eseményekre, mint például az esküvő, nagyestélyi bál, vagy üzleti vacsora már másféle alkalmi ruhát választunk. Az alkalmi ruhák kiválasztásának nagyon határozott szabályai vannak, ami nem csak a ruhára terjed ki, hanem az alkalmi ruha kiegészítőire is.

Alkalmi ruha bérlése folyamán a kiválasztott szalonban segítenek, hogy az alkalmi öltözetünkkel se túlöltözöttek ne legyünk, se alul öltözöttek, hiszen öltözékünkkel megtiszteljük az adott eseményt, vagy az adott esemény ünnepélyét, színvonalát.

További ajánlat alkalmi ruha kategóriában a kcsh.hu: báli és szalagavató ruha, táncruha akcs.hu-n.

Az alkalmi  ruhákról közölt képek tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő fazon és modell kínálat lehetséges. Bérleti díj, kaució mértéke, valamint bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.